Introductie

Je hebt misschien wel eens van de Ambulancezorg GGD Haaglanden, het GHOR en de Geneeskundige Meldkamer Haaglanden gehoord, maar wie zijn wij nu precies? Als publieke partijen onder GGD Haaglanden hebben wij onze handen ineengeslagen met als uitgangspunt: wij helpen altijd. Iedereen. Waar dan ook binnen onze regio. Daarbij doen we het ook echt samen. Ons primaire doel is helpen en zorg leveren; wij hebben geen winstoogmerk. Een maatschappelijke grondslag, openheid in financiering en gegarandeerde zorg zijn dan ook ons kenmerken. Kortom, we zetten de maatschappelijke behoefte aan zorg centraal en zoeken continu de samenwerking op.

Bekijk de organisatiepagina’s en leer meer over het werk dat wij doen.

Geneeskundige meldkamer Haaglanden

Heeft iemand een beroerte gekregen? Is er een aanrijding geweest? Of is een kind uit een speelrek gevallen met zwaar letsel als gevolg? Zodra het alarmnummer 112 wordt gebeld, nemen onze specialisten van de Geneeskundige Meldkamer Haaglanden de telefoon op.

Ambulancezorg GGD Haaglanden

Wat er ook met iemand is gebeurd. Waar dan ook in de regio Haaglanden. Door de opzet van Ambulancezorg Haaglanden – met meerdere locaties en dependances – is elke plek in ons werkgebied binnen vijftien minuten bereikbaar.

ambulancezorg-haaglanden-prev

GHOR

Vindt er een zeer groot ongeval of zelfs een ramp in de regio Haaglanden plaats en zijn de ambulance, brandweer en politie onvoldoende toereikend? Dan komen onze specialisten van de Geneeskundige HulpverleningsOrganisatie in de Regio (GHOR) in actie.

GHOR-prev